Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    De jó, hogy benéztem! A Priboj sztori életem első stalker mod-ja volt, természetesen nem tudtam végig játszani. Egyrészt mert elakadtam, valóban sok dokumentumot kell előkeresni kietlen helyeken, másrészt, mert nem értettem külföldiül -azóta se értek- hehe. Nekem valamiért úgy rémlik, hogy volt annak egy magyarítása, de nagyon nem volt teljes amikor teszteltem. Ez annyira régen volt, hogy először azt hittem ez egy új játék, azt se tudtam mi az, hogy mod. :)

    Az UHSF-en évekig tag voltam én is, épp a minap írtam a csoportjukba, hogy vissza kéne állítani a fórumot, jó ideje nem jártam ott, benéztem volna. Hispan-al kell felvenni a kapcsolatot. shield ha érdekel majd még téged az a fórum, lesz erre egy ötletem, de erről később... :)

    SaGa fordításai nekem is hiányoznak, azóta nincs mivel játszani, amióta könyvekkel foglalkozik :)
    Fordítókat én is kerestem már, kevés sikerrel sajnos (link az összefoglalóban). Pedig némi összeggel hajlandó lennék megtámogatni a munkát...esetleg :)

    Remélem shield tudsz kezdeni valamit az én működő verziómmal, nálam minden ment, max a beállításokat változtasd meg kedved szerint.

    Erdő külön örülök, hogy csinálod a WoT-ot! Én is beszállok szívesen a tesztbe! :D Ahogy időm engedi, alkalmanként elég sok van, foglalkoznék vele. Én kedvet érzek! :D Szerintem PM-ben is beszéljünk erről :) (Nem szeretném tele offolni a fórumot, csak a fontosabb infókat osztanám meg a teszt során)
    Írtam e-mailt :)

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák