- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
a clear sky-ban jártam úgy, hogy valami párbeszédnél nem jól válaszotltam, és utána már nem tudtam úgy folytatni, mint kellett volna (meg közben jártam olyan helyen, ahova csak később jutottam volna el, lehet az is bekavart) és korábbi mentéstől kellett ujrajátszanom, hogy úgy menjem minden, ahogy kell.
igaz, itt nem lépegetett ki, mint nálad, csak egyszerűen nem kaptam meg egy küldit, ami nélkül nem tudtam továbbmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest