- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  dodopek

üzenetére dodopek

üzenetéreUdv mindenkinek, bo 2 hetig nem volt netem, latom itt is jo sok hozzaszolas keletkezett, a World of Tanks-ban pl 1200, 2 het alatt, na azt se fogom elolvasni...  Az elso vegigjatszasomkor volt ertelme, meg lehet talalni mind 3 keszletet, a kalibralo valoban ott a lepcsohazban, a tobbi mar nem emlekszem, 1 talan a mozdonyon masik fene tudja - talan Saga59 tudja, mert akkor nekem epp o ajanolotta, mert akkor o epp azzal jatszott - , egyszeruen mar nem emlekszem, nade a lenyeg az, hogy en valahogy visszajottem Kordonra, es leadtam mind a 3 cuccot, nagy dolgot ne varj, ahogy emlekszem sacc/kb 2 ev tavlatabol, par pancelt es fegyvert lehet csak fejleszteni, de a semminel az is tobbet nyom a latban.Es ugy dereng, hogy a Szemetteleprol mentem vissza, ha elmesz Pripjatyba, akkor lottek a dolognak, ugyanis ott be is fejezodik a jatek.Ennyire emlekszem, de a valasz az, hogy lehetseges a dolog. 
 Hoppa, ha a szerelo elhalalozott ? Akkor szerintem mar nem, vagy jon valaki, aki a helyere lep ?
 Mindenesetre en szerintem az eredeti, kezdeti szerelonek adtam le a cuccot, szoval az a dolog nyitja, hogy az elso adando alkalommal visszamenj Kordonba, es akkor van ertelme a kalibralo cuccnak is, a masik ketto valahol Kordonon lesz, vagy a finom szerszamkeszletet a szemettelepen talalod ? Mind mondtam mar franc tudja, hatha Saga59 emlekszik meg ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield
 shield