Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-09 19:51:15

PROHARDVER!

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32143) rétisün válasza hanS20 (#32141) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

előfordul(hat), hogy valamelyik npc felveszi, aki a közelben van. de én jártam úgy is, hogy kitörés után valamelyik hullánál találtam meg.

esetleg tölts vissza egy korábbi mentést, hátha olyan helyre teszi a játék, ahol könyebben megtalálod. amúgy ha jól emlékszem, legalább 2 helyen lehet, nem érdemes a térkép alapján keresni, az nem centire pontosan jelöli.

már nem emlékszem, melyik modban volt, hogy a sötét völgyben, az elhagyott gyárban (vagy milyen néven futott) kellett összeszedni 3 dokumentumot, ott többünknek is rendszeresen csak kettőt tett be a játék, többszöri újratöltéssel sikerült csak megtalálni mindhármat.

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.