Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    válasz PeL #31215 üzenetére

    DoctorXDynamicFactionRelations: Annyira nem rossz, csak arra ügyelj, hogy az egyensúly megmaradjon. Egyébként igaz, hogy elég masszívan megkavarja a dolgokat. Kezd el Freedomosként irtani a Duty-t és a Lonerek az ellenségeid lesznek.... F*CK LOGIC!

    Én Arsenal Overhaul fegyver csomaggal nyomtam, abban minden rendben volt, STCOP-ban sem tapasztaltam mást, csak annyit egyébként, hogy a banditák csodálatos bőrdzsekijükkel nem nehéz irtani őket. A puska kaliberű fegyvereknél előfordul az egyensúly felborulása. ( NEM , Kalashnikov meg barátai nem tartoznak oda, nem vagyok hajlandó fegyver történeti előadást tartani, az internet kiszolgál mindenkit ha nem érti valaki a PUSKA KALIBERŰ fegyverek címszót). Például garantálom hogy a játék átmegy Easy modba ahogy szerzel egy SCAR-H meg ilyesmi játékszereket. Lehet hogy nehezebbek, mint a Köztes Lőszerű Roham fegyverek, de pikk-pakk kikapsz vele minden emberkét, de a lőszer ritkább hozzá és drágább is.

    Amúgy Monolitos barátaink a kedvenceim: Puska kaliberek és a speckó ruszki 9x39mm-es fegyverekből fejlövésből elég nekik 1. De az alatt felejts el mindent, mert van olyan hogy 2-3-4 lövés és akkor csuklik össze ha darálod a fejét.

    Ami igazából zavar még egy kicsit az Outfit Addonban, hogy basszus, tök kevés az a fajta páncél, amihez kell sityak. Például anno egy SGM modban volt egy két jó ruha, de nyilván azokból importálni elég érdekes dolog, mert optimalizálatlanok, azt pedig már megtapasztaltam, hogy az optimalizálás nem 5 perc egy ruha illetve fegyver esetében sem.

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák