Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PeL

    addikt

    Na tegnap játszottam pár órácskát így első nekifutásra a CoC 1.4.14-es verziójával, volt egy random crashem Cordon hídjánál valamitől de utána semmi. Azért feltettem én is 1-2 plusz dolgot:

    - STCoP weapon pack
    - Lootmoney
    - DoctorX More Mutants (elvileg csak annyit módosít hogy variálja a mutáns csapatokat a pályákon)
    - DoctorX CoC Quest Lines (több random ismételhető (asszem) questeket pakol a játékba a meglévők mellé)
    - Outfit Addon

    Ezek mellé még gondolkozom hogy felrakom a dynamic faction releations modot de azt olvastam eléggé megkavarhatja a dolgokat, volt aki egyik pillanatban még vásárolt egy tradernél, majd sarkon fordulva szitává lőtték az előzőleg még friendly npc-k :D

    Alapvetően tetszik ez a "Sandbox" stílus amit képvisel a mod, nem tudom ez a story mód mit takar, gondolom 1-2 feladaton kívül nem ad semmi kötöttséget vagy iránypontot, csak bolyongj és csinálj amit akarsz.
    A traderek elég gyász szerintem hogy jóformán semmit nem vesznek meg abból amit talál az ember, így igazából csak a küldikből lehet pénzt szerezni meg az eladott fegyver kiegészítőkből és lőszerekből. Gondolkodom hogy átírom a buy condition-jüket, de lehet akkor túl hamar meggazdagodnék :D Azért az SGM szindróma itt is megvan, hogy van akibe fél tár egy AK-ból is kevés, viszont van aki meg kifekszik 2-3 nem fejre lőtt találattól is.

    Viszont tetszik hogy abszolút nincs fps probléma, szépen fut 60+ fps-el szinte mindenhol 1920x1080-ban maximumon még az én gyengécske gépemen is

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák