Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #29947 üzenetére
Azt hiszem hamarosan közzéteszem, lesznek hiányosságai ahogy előrébb írtam, ami elvileg nem számít a játékban. Ami a legfontosabb, hogy meg kellene megint találnom azt az orosz oldalt, ahol volt végigjátszás leírás, mert úgy néz ki, hogy fontos lenne a küldetések sorrendjét betartani. Pl. amire megtaláltam az M68-as gránátokat, és megszereztem hozzá a cuccokat, legyártattam, már nem volt aktív a küldetés.
Mostanában kissé háttérbe került a mod tesztelése, pedig szükséges mert rettenetesen sok szöveg van és nem tudni, hogy mennyit használ a mod. Gondolom, hogy így is van már benne felesleges munkám.Eddig sajnos nem találtam vissza arra az orosz oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- ZBook Firefly 14 G10 14" QHD+ IPS i7-1370P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest