- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
xFreex
üzenetére
Igen ez az a mod. Szerintem, akkor már az összes fegyvert érdemes lenne átnézni. Bocs, hogy csak most jelentkezem, de tegnap valamilyen 'kórság' gyötört.
Szerintem ez a mod megérdemelné, hogy rendbe legyen téve a fegyverek.hubai1979 akkó má' az új konfigon nyomod?
Gyűjtögetem a Diverzanshoz az anyagot, már olyan rég foglalkoztam az oldalammal, hogy megint bele kell jönnöm, nem jön össze elsőre. Találtam a modhoz idén októberi javítást. Ha jól olvastam a Groza távcső problémát javították és ha igaz akkor az árakat is. De valószínűleg csak új játék kezdéssel működik. És még más hibákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield