Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Nem, 1724, bocs, elírtam az Olvass-el.txt-ben (persze utána lehetne nézni a neten Kant születési évének a segítség olvasgatása helyett).
És azt hiszem, nekem is azért nem nyílt ki másodszorra, mert rossz kóddal próbálkoztam (1721). Javítom a leírást...
Ha megoldod Maliknak (Szabadság) mindkét feladatát, beszélhetsz vele arról, hogy haver, eddig mindent megcsináltam, nem tudsz kisegíteni valamivel? És elmondja, hogy egy osztaguk látott valami furcsa jelenetet és útbaigazít. Egy kazettához vezet a nyom, amiben labor doksik vannak. Ez be tud fuccsolni, ha hamarabb lövöd le az üregben a sznorkokat, minthogy megtudnád ezt az infót.
Ja, Malikéknak van egy szerszámosládában némi pénze, de ha észrevesznek, mikor elveszed (és észrevesznek akkor is, ha nincs senki a szobában), akkor kénytelen leszel kiirtani a Szabadság kontingenst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Assetto Corsa Rally
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield