- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #26624 üzenetére
A különböző "repackok" mindenféle látótér növelő, grafika javító és egyéb tuning dll-eket tartalmaznak. Ezek akkor tudnak jól működni, ha alaposan össze vannak lőve. Én már jártam úgy, hogy a gog-os CoP-ra rátoltam egy modot, a benne lévő bin könyvtárban csak a render dll-ek voltak, el se tudott indulni.
Ha visszatettem az eredetieket, elindult, csak néhány effekt nézett ki hülyén, vagy sehogy.
A SeregA-Lus féle repackok azért jók, mert azokban általában összelőtt bin könyvtár van, de csak addig, míg az alapot teszed fel, Ha van benne FOV tuning, amit telepítés közben választhatsz ki, abból már lehet baj. Pl ilyen szaggatás is, amit ebben látok. Majd ha már értelmesen játszható lesz magyarul, lehet, hogy kisérletezek kicsit a bin-ben lévő cuccokkal. Amúgy a képi sebességért épp az xrrender dll-ek felelősek leginkább, és ezeket szeretik csereberélni a modderek.Szerintem kell keresni egy jó SeregA-Lus repackolt modot, ami működik jól, aztán a többiből csak a gamedata könyvtárat lecserélni, akkor elég stabil tud lenni. Feltéve, hogy nem akarsz alá AA vagy más effekt mókolókat is tenni, mert azok meg csak a saját dll-jeikkel mennek jól. Az orosz repackokat azért szeretem, mert valahogy zavar a GOG-os angol hangja, nekem az orosz jobban bejön a STALKER-ekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest