- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün #26335 üzenetére
Azaz. Azt hittem, hogy már Zatonon lesz valaki, akivel lehet tárgyalni, de akkor mégse.
Más: a Szennyvíztisztítóból ki lehet hozni a laptopot úgy, hogy nem irtom ki az egész zsoldos kompániát? Akár hogy sunnyogok, mindig észrevesznek. Bekúszok hátulról a lyukas oldalú csőbe, azaz sehonnan nem látnak, hason csúszva, azaz nem is hallanak, de jön az üzenet, és mire előrearaszolok az asztal melletti/feletti lyukhoz, ott várnak. Pedig ide mindenképp fel kell mászni, ha másért nem, a szerszámkészletért.
Próbáltam lentről a csatornából is, ott sikerült az őröket addig kerültegni, míg föl jutottam az első emeletre, de ott egyszerűen nincs olyan hely ahol meg tudnék lapulni, míg az őr elmegy mellettem. Valahonnan mindig kiböknek.
Le tudom őket vadászni ha kell, de jó lenne úgy megoldani, ahogy Bagoly kérte, csendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest