-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Hír a Halál Ellen fordításról. Már addig eljutottam, hogy a játék első fél-egy órája magyarul játszható. És meg kell mondjam, kemény lesz. Benne van a teljes SGM, a szövegei kicsit átgyúrva, hogy ne lehessen csak úgy beemelni a korábbi fordítást (ezért tart olyan soká, pl. ebben kb kétszer olyan hosszú az sgm_dialogs.xml, mint a 2.2-ben volt.).
Nos úgy kezdődik, hogy lelőtték a helikopterünket, 3 félhalott túlélő, egy 60%-ra amortizált Hajnal páncél, aminek a golyófogó képessége gyakorlatilag 0, egy sárgába roggyant (nem bírták a zuhanást a cuccok) AKS 74U, egy pisztoly, két tár lőszer. Némi beszélgetés után 3 féle lehetőség van továbblépni. Az első kettőben kicsit később kapsz a nyakadba négy oldalról egy össztüzet (el lehet futni, ha ügyes vagy, de a romos AK-val hátulról, 5 lépésről sem sikerült fejbelőni az egyiket, csak talán 4.-re), a harmadikban meg 8 vérszívót. Ja, mindezt éjjel, vak sötétben...
Még a 8 vérszívó volt a könnyebb ellenfél... Zöldfülű szinten teszteltem...
Szóval lesz vele küzdés az biztos. A sztorija jó, van benne árulás, fordulat, ahogy kell.
Viszont sajnos még nagyon sok hátra van a fordításból. A sztoriján kívül úgy tűnik sok SGM-es feladat is megjelenik, de nem tudom megmondani, mi az, ami nem, így kénytelen vagyok az egészet lefordítani. Amit lehet azért átemelem a 2.2 magyarításból, köszönet érte a fordítójának.
Illetve van benne egy titkos kód, amihez orosz ABC-t kellene használni, na ezt nem tudom, hogy oldom meg. Itt scriptet is kell majd módosítani valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPad topik
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- MIUI / HyperOS topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest