- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
RobberBaron #25594 üzenetére
Csak azert kerdem, mert regebb irtam neked, es nem valaszoltal.
tzs182 igen, ezt unom egyes modokban, a folosleges csaszkalast.Le is alltam egyelore a modokkal, csak egyszer-egyszer teszem fel egyik-masikat, ha valami eszembe jut, hogy erdekel belole. (a mod csere az kb 2 masodperc
)
Alienhun79 Nem lenne rossz, csak nem tudunk programozni (vagy nem kellokeppen).Ami az arzenalt illeti, felvettem egy sraccal a kapcsolatot a Moddb-n, hat fegyverarzenalokat keszit, asszem a Miseryhez, azonban dobja ki az ujabb valtozatot, abbol lenne amit valogatni.A nehezseget a fegyverek betevese okozza, Free tudna errol meselni
Es valami fasza, egyedi tortenet kellene, en regebb egy magyar zombis modban gondolkodtam, Robber palyain, de marad a magyar fegyver mod az alap COP palyakon
Amugy nagyon jo a fantaziad, ahogy eloadtad a stablistat
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Opel topik
- Filmvilág
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest