Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz rétisün #17527 üzenetére

    Az elején nem volt vele semmi gond, most már jó néhányszor megállt, egyszer nekem is volt, hogy kettővel korábbi mentést kellett visszatöltenem. Amúgy nálam jól megy eltekintve a kisebb szaggatástól. Valószínűsítem bizonyos pályaszakaszokon csinálja. A Sniperhez képest nem is annyira fagy. Az alfásokkal nyílt terepen nem érdemes összeakaszkodni, főleg a játék elején. A fejlesztett Exo-ban már lehet kissé szabadabban harcba szállni. Nekem bejött ez a mod.
    Stalker szinten játszom, AE-971 és a G36E fejlesztve már megfelel az alfásokkal szemben. Most már a G36E le van cserélve XM8-ra. A mesterlövész puska semmit sem ér, mert olyan távolságból nem találkozol velük. Közel meg mit sem ér. A két távcsöves rövid sorozatokkal hatásos, főleg az AEK-971 mert célkövetős a távcsöve és a bokor mögött is mutatja az ellent amit szemmel nem látsz és már lehet nyomni 2-3 rövid sorozatot. :)

    Figyelem XP-re telepítsd és másold át arra a rendszerre amelyikre akarod. Pár nappal ezelőtt már leírtam valakinek. Menni fog. :)

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák