- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16674 üzenetére
Turn using power supply for detector on.
Turn using power supply for detectors on, not allowing the detectors to operate without it.
------------------------------------------------------------------------------------
Compact and lightweight Ingram M10 is built on the scheme, when the part of its shutter runs over the barrel.
The shutter is free, its mirror with drummer are shifted at the rear. Shooting is conducted with opened shutter.
USM provides conducting of single and automatic fire, the switch of the modes is located on the left side of the weapon.
Cocking handle is located above the receiver, what allows you to use it with either hand.
When shooting the handle moves with the shutter.
------------------------------------------------------------------------------------
Valamelyik modban láttam egy ilyesmi képet. Még arra is gondoltam, hogy milyen jó lenne "kiollózni" belőle a kis képeket és betenni ide avataroknak. Ha ráakadok megint akkor kiszedem és szólok.PeL hála nektek én az SGM2.2-tőt használom fel, mert ez egy korai SGM (szerintem).
Vannak benne új stringek, pl. a medáloknál kissé bele is keveredtem. Ott kihullottak az elektronikus pénz szerzési dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Witcher - Előzetest kapott a TV sorozat negyedik szezonja
- Banggood
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest