Hirdetés
- RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés

- 

PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nah, Atmosfear műxik rendesen, úgy látszik a nature packot hiába telepítettem, legalábbis nem tűnt fel, h szebb lenne. Ha a gamedata true true, akkor nem műxik sajna (pedig nem az SGM nature-t raktam rá).
Az atmosfear szép és jó, sokmindent csiszoltak: pl. agyviharnál rohannak befelé... sajna nem érnek oda sokan, zombik lesznek. Ez pozitív. Viszont kilépve minden ellenséges npc rám vadászik, a többi stalker meg sétál a zombik és a kutyák között... szal. qrva nehéz, itt-ott csiszolva, de mégsem érzem, h ezt érdemes volt kiadni mod-ként, másnak lehetne a része, de így gáz (főleg veteranon, itt még a zombájok is jól céloznak, annyi, h nem futnak. Normál game, normál fokozaton a zombikat kikerültem és tarkónlőttem símán).Szal. ennyi, elrakom a mentéseket, tolom fel a complete-t

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
 - ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
 - Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield