Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Nem fogjátok elhinni, de Linuxon futtatom a COP-ot!
Az Ubuntu 12.04 LTS alapú 32-bites Kiwi Linuxon (Kis ismertető). A 32-bites PAE rendszermag 64 Gigabyte-ig képes kezelni a rendszermemóriát.
Úgy kezdtem neki, hogy kényelmesen feltelepítettem az Ubuntu szoftverközpontból a Winetricks és a Wine szoftvert.
Az eredeti lemezről a Wine-nal futtattam a setup.exet (nem jelöltem be azt a lehetőséget, hogy helyezzen parancsikont az asztalra, sem mást).
Miután feltelepült a játék, bemásoltam a Wine rejtett mappáján belül (Ctrl+H megmutatja a rejtett fájlokat a Saját mappában) ugyanúgy, mint Windows alatt a Program Filesban (itt ennek az útja így kezdődik: .wine/drive_c/Program Files/GSC World Publishing) a játék "bin" mappájába a "nodvd-alkalmazást", hogy ne a lemezről fusson.
Ezt követően a magyarítás "gamedata" mappáját másoltam át a játék könyvtárába.
Ezután futtattam a Winetricks alkalmazást.
A "Select the default wineprefixet" leokéztam.
A megnyíló ablakban legfölül az 'Install a Windows DLL or Component' menüt választottam.
Megnyitás után kihajítottam kipipáltam az egyetlen be nem jelölt d3dx9_43 .dll fájlt és ki kellett még választanom a "dotnet20" (MS .NET 2.0) és a "dotnet20sp1" (MS .NET 2.0 SP1 (experimental)) fájlokat.
Ezután a főmenü Wine Programs menüjéből a játék parancsikonjával indítottam el.Gyönyörűen fut, de néhány fűcsomó narancssárgás színű volt bizonyos szögből megközelítve, minden más szépen nézett ki, és a pár perces mustra alatt rendben történt. Lőttem az F12 gombbal fotókat is, de nem tudom, hogy hova mentette a játék, nem találom. Windows alatt hová szokta?
Még sosem készítettem pillanatképet játék közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest