Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Gamepad
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Jó játékkal mindenki tud szórakozni
Először én is úgy voltam vele nem kell mód remek az alapjáték is.Akkor elég sokszor végigjátszottam azt.Aztán kipróbáltam móddal és jó volt az is.Aztán jöttek sorba a módok.
(#11049) Physicist03 nem gond előbb-utóbb majd csak mond valamit a lényeg rendsen legyenek balanszolva a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Robogó, kismotor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Ubuntu Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Először én is úgy voltam vele nem kell mód remek az alapjáték is.Akkor elég sokszor végigjátszottam azt.Aztán kipróbáltam móddal és jó volt az is.Aztán jöttek sorba a módok.
shield