Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Akkor most én nem értek valamit, láttam a topicot ezzel semmi gond, de bibimad gondolom mailben nem aztkérdezte, hogy milyen színű a processzor hanem azt, hogy mennyiért adná ebből kifolyólag.: ''sajnos csak csere, ráfizetéssel!
azért kiváncsiságból, mennyit érne Neked?''.., én perpillanat nem rendelkezem nagyobb processzorral amire rátudna fizetni..
A másik szeretném kérni, hogy ajánlatokat várok nem csak azt, hogy mid is van.., hanem egy szépséges árat is kérnék mellékelni..., amiből aztán lehet alkudozni, mert nemigazán szeretnék elijeszteni az ajánlataimmal senkit
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

megelőztél,