- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
fel.
-
AMDpower/
senior tag
válasz
Silencer83 #7 üzenetére
Ahogy gondolod!
21k-ért már 3,0-ás 939-es vincsit lehet venni, ami azért nem egy súllyal bír a 754-el szemben.., az pedig, hogy ki mennyiért vette engem őszintén nem igazán izgat, egyéni probléma.., ez a hw piac.., én kérésedre mondtam egy árat.., de látod csak van valami elképzelésed..., csak nemtudom miért nem lehet nyilvánosságra hozni, és elkerülni az ilyen hsz-ket... -
AMDpower/
senior tag
válasz
Silencer83 #3 üzenetére
Hát mit is mondhatnék, mondjuk 15k.
-
AMDpower/
senior tag
Akkor most én nem értek valamit, láttam a topicot ezzel semmi gond, de bibimad gondolom mailben nem aztkérdezte, hogy milyen színű a processzor hanem azt, hogy mennyiért adná ebből kifolyólag.: ''sajnos csak csere, ráfizetéssel!
azért kiváncsiságból, mennyit érne Neked?''.., én perpillanat nem rendelkezem nagyobb processzorral amire rátudna fizetni..
A másik szeretném kérni, hogy ajánlatokat várok nem csak azt, hogy mid is van.., hanem egy szépséges árat is kérnék mellékelni..., amiből aztán lehet alkudozni, mert nemigazán szeretnék elijeszteni az ajánlataimmal senkit -
Silencer83
addikt
Szia!
Bővebben: link
csak érdeklődés szintjén mennyit adnál érte? -
maniac
senior tag
-
AMDpower/
senior tag
Keresek.: AMD s754 foglalatú a64 processzort leginkább 2800+ körüli érdekelne!
Dobozos előnyben, gari sem árt, elsődleges szempont az ár!
Várom az ajánlatokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest