Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Persze, hogy használható a kimenet. Szerintem szép képe van, a bemenetnek szintén. Mondjuk én pl a composite be és kimenetet használom (van rajta S video ki/be, composite ki/be), méghozzá azért, mert ha S video-val használom (a TV-be scart-on megy be) akkor a kép fekete-fehér. Ez nem a kártya hibája, hanem a TV vagy a scart kábel(?) miatt van.
Idézet a http://vganfo.uw.hu/ oldalról:
''S-Video->SCART átalakítóknál előfordulhat, hogy a kép fekete fehér lesz mert az S-Video jel csak a SCART világosság lábára megy rá és a szín lábra nem.''
Ezt orvosolni lehet a honlap készítője szerint egy kis forrasztgatással, Bővebb info ott.
A felbontás persze, hogy nem ugyanolyan a hagyományos TV-k esetében, hiszen alapból sokkal kisebb felbontásúak ezek a TV-k. ASUS Radeon 9600XT-ből csak egy féle létezik (tudomásom szerint). Ez alapból TV kimenetes. A TVD jelentése: TV out, Videon in, DVI. Nem mindenhol írják rá az árlistára, hogy DVI, de egyszerűen le lehet ellenőrizni. Az ASUS dobozán a bal alsó sarokban ki van írva a TV out, Video in, DVI felirat. Az ASUS a 9600-os sorozatból még a 9600SE-t adta ki, ami a 9600-nak a butított verziója. Ilyet szerintem ne vegyél!
Visszatérve a TV ki és bemenetre: már vettem fel hagyományos hi8as kameráról, videoról, TV-ből. Video nézésnél is rendszeresen használom a TV kimenetet. Szerintem szép képe van, én meg vagyok elégedve vele.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest