Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
Aktív témák
-
supercow
őstag
hello *.*,
Azt próbálta már valaki, hogy RCA elosztóval 2 TV-re küldi a képet? Épp most kéne megcsinálnom apámnál a dolgot, ráadásul hosszú kábelekről lenne szó, mert a gép az egyik szobában van, a két TV meg a másik kettőben, az elosztás a padláson lenne. Még nem vettem meg a hozzávalókat, de kis agyamban kitaláltam hogy így működne: a gépből madzag ki (video és audio jel), fel a padlásra a gégecsőben, ott elosztás, két szobába kábelek lefele, be a TV-be.
Csinált valaki már ilyet? Mire kell figyelnem? Nagyon gyenge lesz a jel a végére vagy még élvezhető? A vga kártya egy GF2MX400, DVD és divx nézésről lenne szó.
thx :) -
Seci
tag
Én azt hallottam, hogy 5 méter felett rosszabb lehet a kép. Gyári kábel is van 5 méteres hoszabbat nem láttam még. Nem tudom de az Rca kábel az nem hangra van? A TVn van S-video bemenet is ezért gondoltam az S-video kábelra minőség miatt.
-
Seci
tag
Sziasztok!
A kérdésem az volna, hogy S-VIDEO kábel milyen hosszú lehet mert a gépem messze van a TV-től? Érdemes-e vegyek 10 méter kábelt vagy nem mert a minőség rossz lesz? Filmet szeretnék nézni.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest