Hirdetés
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
net kapcsolat nem kell ugye ? telepítőlemezről nem kell semmi ? nem akaródzik belemenni a router menüjébe sehogy sem . Kábellel össze van kötve a gép meg a router (táp is bedugva) , címsorba beírva 192.168.2.1 de semmi egyik böngészővel sem . Próbáltam Win7 és xp alól is , a helyzet ugyanaz . A routeren anno állítottam be jelszót , ennek itt most van jelentősége ?
Közben nézegetek egy új routert ha ebből nem lenne semmi , melyiket ajánlod a következők közül ?
TP-LINK WR-741ND 150Mbps WLAN router
6.490 FtTP-LINK TL-MR3420 300Mbps 3G WLAN router
9.990 FtTP-LINK WR-841N 300Mbps Wireless
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
válasz Claude Leon #9059 üzenetére
Külön kikerestem a 7.. verziót , a probléma az hogy nem tudok bemenni a router menüjébe .
-
Drbonci
aktív tag
válasz Drbonci #9057 üzenetére
7000-es verzió , letöltöttem a frissítést , de nem tudok belépni a router menüjébe . Jelenlegi felállás : netbook , telefonról wifin keresztül csatlakoztatva netre , router kábellel csatlakoztatva a géphez (nincs netre csatlakoztatva ) böngészőbe beírom : http://192.168.2.1
, és kiírja hogy nem tud csatlakozni a webhelyhez .Lan porton van csatlakoztatva .
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
Üdv, van egy Belkin G routerem és olyan probléma van vele hogy néha eldobja a csatlakoztatott eszközöket , ilyenkor kihúzom a tápot majd kis idő múlva vissza és minden ok . Ezt már napi szinten csinálja . Lehet vele kezdeni vmit ?
Esetleg segítséget kérnék milyen típusú routert lenne érdemes venni helyette ? Egy 6mb-s netem van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest