Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
snt
senior tag
Kicsit utánanéztem közben, sajnos a portforwardingon nincs és máshol se erről a routerről info, de gondolom akkor ennél is a router konfigba kell állítgatni...
Van Virtual server.. Ott adjam meg a portokat ? TCP és UDP is gondolom.. Az a gáz h Bittorent progi nemtom melyik portot használja is nem is lehet állítani benne
Resetelés nem okoz gondot? Úgyértem ha soxor van resetelve a router? Bocs a láma kérdésekért, de még nem használtam még routert
MOD: Már egy másik topicban is feltettem a kérdést, de ide is beíromSzóval, 2 gép megy routerről, hogy lehetne routeren megcsinálni h routeren keresztül lássák egymást? (LAN) Mert hiába azonos a workgroup, file és nyomtatómegosztás be van állítva a 2 gép nem látja egymást helyi hálón
Pedig kellene a 2 között másolgatni sokmindent..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Autós topik
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával