Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
No én szerintem totál kiégtem ettől a rank systemtől. Eleve bedob olyan csapattársakat akik előtt 4-et pattan a labda mielőtt bele tud érni, majd félpályáról öngólt rúg inkább mint hogy én érjek labdába (vagy más). Nagy nehezen lehozom egyedül, következő meccsben az ellenfél challenger 2, a csapattárs prospect 1 mind a kettő. Afkolt 2 enemy, én meg ott állok a kapuban döbbenten, hogy mindkét csapattárs elugrik az álló labda mellett. Az egyik visszatolat, háttal is elvéti. Megint elindul előre, megint elmegy mellette. Majd megáll és a labdától kb 2 autónyira csinál egy helyben egy szaltót, mire látom hogy a másik csapattárs a plafonról esik le fejjel lefelé a pálya másik végében. A következő meccsen meg jön két season grand champion, az én csapattársam ugyanúgy kezdő. Megint csak állok döbbenten, repkedek, védek mindent mit lehet, sorra adom a gyereknek a jobbnál jobb passzokat, üres kapura nem találja el egyszer sem MAGÁT AZ OLDALT AHOL A KAPU VAN. No de rúgott 3 gólt úgy, hogy az ellenfél meglökte és ahogy sodródott bepattant róla a labda, meg rúgtam egyet én is. Természetesen miattam nem nyertünk mert neki több pontja volt, 7-4 -re kikap"tunk". És így lettem én prospect 2. Aztán belépek twitchre, látom hogy full kezdő embereknek ad challenger 1-2 rangot kb 5 óra játékidővel úgy, hogy a meccsen egyszer találja el mindkét csapat a labdát. Ennyit az 1200 óra játékidőről és a lvl 72-ről. És aztán belépek 2v2-be hogy majd gyorsan feltornázom. Jaja, első csapattárs afk, a második meg öngólt rúgott 5 mp!!! után, majd úgy gondolta hogy felváltva afkol, és játszik saját kapura. Hova süllyed már lejjebb a community? Kár érte, kiváló játék volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 2600X 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX1660 6GB!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Lenovo Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe gar
- Gigabyte G6X9MG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest