Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
Pár hete követem a fórumot és rengeteg tesztet néztem/olvastam a témában az utóbbi időben, mert életem első robotporszívóját tervezem megvenni (olcsóbb, első sorban Lidar-os gépet szeretnék, rászánt összeg 60-80e Ft).
Kicsit elbizonytalanítanak a bugok, többen panaszkodnak Mop Pro-ra, 1C-re, és most már a számomra kategóriában bestbuynak számító D9-re is.
Az az érzésem, mint amikor 3 Xiaomi telefont vettünk a családba: hardveresen teljesen oké, első benyomások pozitívak, szoftveresen is úgy általában ok, de idővel mármikor megjelenhet a "Xiaomi együttható", és random anomáliák történnek.
Kezdek már beleunni a témába, már majdnem leteszem a voksom egy típus mellett, mert a tesztek jókat írnak róla, aztán szembejönnek a mindennapi tapasztalatok és totál elbizonytalanodok.
Az alább típusok vannak a scopeban:
-Xiaomi Mi Robot (megbízható cucc, viszont van 2 shaggy szőnyegem 1.5-2cm magassággal ami valószínű kifogna rajta)
-Mop Pro / Viomi SE: kb ugyanaz a kettő, viszont többen panaszkodtak róla itt a fórumban
-Dreame D9: 100e alatt talán az egyik legjobb tudású gép, de kevés a tapasztalat róla
-Trouver Finder: a legolcsóbb az összes közül (60k), papíron mindent tud (gyakorlatilag egy D9 kisebb akksival és egy térképpel), orosz teszteken szerepelt eddig főleg, mivel új gép, így erről sincs sok tapasztalat, sőt még pót alkatrész semTudom, tudom, gyűjtsek még és vegyek egy S5 Maxot, de az már nekem a lélektani határon túl van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest