Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Hello.
Tanàcsra lenne szükségem.
Van egy Husqvarna Automower 315 amit anno alkatrésznek vásároltam. Nincs hozzá dokkoló és kód sem.
A két hátsó kereket kicsereltem a sajátomra ezért az nem használható csak a motorok.
Egyébként minden alkatrésze benne van.
Lenne rá egy érdeklődő és nem tudom mennyiert lehetne eladni mennyit lehet elkérni érte.Esetleg valakinek van ötlete alkatrész árban mi lehet az ára?
Együtt hirdetem a működő robottal de csak a donort szeretnék megvenni.Köszönöm a segítséget.
-
V.T.
aktív tag
válasz
madkiller #2376 üzenetére
Végül vettem egy Segwayt de nem tudtam még vele foglalkozni mert annyi idom volt hogy kicsomagoltam leraktam a helyére de a GPS vevő nem lesz jó ott ahol én szerettem volna. Ezért át kell helyezni máshova mert eddig nem volt hajlandó elindulni magától csak a GPS vétel miatt ment körbe egyszer. Már várom mennyire gyors és mennyi idő alatt fog végezni a 300m2 fűvel. Egyelőre nem tervezem lecserélni. Most a Husqvarnát akarom majd eladni.
-
V.T.
aktív tag
Szerintetek mennyibe lehet eladni egy Husqvarna Automower 310-et? Nincs benne Connect modul így appal nem irányítható. Én így vettem. Aksija nagyon jó. Van egy tartalék robot donornak abban van modul is szétszedve nem volt még. Motorok stb benne vannak. Meg egy tartalék zsír új aksi és egy robot garázs fából zsindelyezve a teteje.
Munka órát nem tudok csak este tudom megnézni.Koszi a segítséget.
-
V.T.
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2356 üzenetére
Néztem van egész jó árban 150 méter.
Esetleg szakadás keresőnek jó a nem zseb rádió is? Tehát 220voltos rádióval is meg lehet találni a szakadást?
Ma elkezdtem keresni ott ahol sejtettem hogy lehet de ott nem volt szakadt.
Le tudtam szűkíteni oldalra a határoló vezetek és a vezető szál átkötéssel. Így tudom hogy kb melyik 40 méterbe van a szakadás de ahol kiástam ott nincs. -
V.T.
aktív tag
300m2 fű felületre elég lehet a Segway Navimow i105E 500m2-re való kábel nélküli robotja? Lehet inkább lecserélném a Husqvarna robit
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Hol érdemes határoló kábelt venni méterre? Minél több annál jobb. Másodszor szakad el a föld alatt magától. Kéken villog a töltő állomás. Husqvarna Automwer 310.
Esetleg szakadás kereső is érdekel de nagyjából sejtem hol lehet.Van valakinek jó tippje?
Köszönöm -
V.T.
aktív tag
Hello. Van egy Husqvarna Automwer 305 amit újonnan vettem még van rá pár hónap garancia ha 2 év van rá gyárilag. 723 óra a teljes üzem idő.
Doboza meg mindene megvan a számlával együtt.
Szerintetek mennyit érhet?
Lecseréltem egy 310-re és így ez már nem kell.
Köszi -
V.T.
aktív tag
válasz
insight #1198 üzenetére
Igen én is így gondoltam de sajnos nem akarom az egész kertet újra füvesíteni illetve a robot fűnyíró kábeleket újra lerakni. Ezért most vettem vakond riasztó granulatumot meg 2 Db ultrahangos 9v elemmel működő riasztót. Most raktam le őket és csináltam fényképet aztán meglátom pár nap múlva lett e új vagy kijjebb szorultak e esetleg.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Mit ajánlotok vakond ellen a kertbe? Vakondháló nem megoldás sajnos.
Néztem elemes vakond riasztót az beválhat? Eléggé elszaporodtak sajnos és a robot így nem tud dolgozni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest