Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Tavasz óta teljesít nálam egy mini 800, 600m2 tagolt kertben, összességében elégedett vagyok, szertintem elég jó a minősége. Nyilván lennének ötleteim miben lehetne jobb, de rengeteget fejlesztettek rajta szoftver ftissítésekkel a szezon során.
-
Alvin76
tag
válasz
Andras6800
üzenetére
én Yuka 1000-ret vettem, (mini 800 árban) akicióban. 2 tárcsás, 10 pengével. Amig nagy a fű többször érdemes tisztítani, mert a pengék alá beszorul a vizes fű, de ha mindennap megy, és kicsit vág, akkor szinte alig. Július végén jött meg, azóta megy szépen, egyszer fordítottam pengét rajt. 2x akadt el, egyszer egy baromi nagy vakondtúráson, egyszer meg a kerítés mellett valami kis tönkben. De azon kívűl teszi a dolgát. nagyon meg vagyok elégedve vele. (egy support oldalon mindig több lesz a panasz, mint a dícséret
)
A szomszédom határolóvezetékes Husqvarna robotja (1,3milla) havi 2x elkóborol, vezeték szakadás miatt, addig az RTK-s robotom szép csíkosra vágja a füvet.
-
válasz
Andras6800
üzenetére
Nálam lement annyira eseménytelenül az első szezon, hogy elégedett vagyok bőven, vezetékes géppel még a legidillibb állapot is mindig rosszabb volt ennél. Szóval továbbra is ajánlott részemről. Az FB csoportot tényleg ne vedd alapul, az egyben gyártói support is ott. Aktívan jelen van a Mammotion, írnak a problémára, vagy jönnek azonnal privátban, stb... Sok vevő ezt tudja (vagy odairányítják őket Redditről, vagy egyéb helykről), ezért eleve ott kezd, ha gondja van.
Amiket tapasztaltam Yuka Mini 800-al:
- Megmagyarázhatatlan random pozícióvesztés, ilyenkor el sem kezdi a taskot. Az ég tiszta, a műholdak száma megfelelő, de weak signal... Talán háromszor fordult elő, egy teljes áramtalanítás (rtk+dokkoló) megoldotta, később jött erre sw frissítés is, azt hiszem utána nem is csinálta.
- Első bolygókerekek nem forognak rendesen a függőleges tengely körül. Kézzel pörgetve őket nem tűnik vészesnek, kicsi ellenállás érezhető. Viszont amit okoz: ha a kerekek derékszögben állnak előre induláskor, akkor ahogy a hátsó motor rájuk feszít, nem pörögnek be egyből menetirányba. Ilyenkor az ellenállás miatt egy kicsit megfeszül a gép orra, és megemelkedik (alig látható), ami elég ahhoz, hogy egy "mower lifted" -ed dobjon. Annyira soft warning, hogy nem is jön róla alert, csak megáll a robot, hármat sípol, majd folytatja. Onnét veszed észre, hogy hallod hogy sípolgat munka közben néha, vagy hogy nagyon sokáig tart a task
Gyártói videó is van róla azóta, hogy hova kell fújni a WD40-et, és jó lesz, kb. 1 perc az egész. A teljes szezonban vélhetően egyszer elegendő lesz megcsinálni.Ezeket leszámítva semmi nem volt vele, pl. soha nem akadt el, elképesztő milyen terepjárási képességei vannak, ahhoz képest, hogy egy bolygókerekes kisebb gép. Ismerősi körben van egy 600-as, rendszeresen megosztjuk a tapasztalatokat egymással, ott is ugyanez a két hiba volt, más semmi. Ő egyébként annyira belelkesült tőle, hogy kiküldi az utcára is, HomeAssistant nyitja/zárja neki a kaput
Egyszer beleesett az árokba (mivel kicentizte hogy annak a szélén is végigmenjen), de azt gondolom, hogy ez így is elég meggyőző 
-
pomk
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
Bár nekem "csak" egy Yuka Mini 800 van, de nem tudok panaszkodni a minőségre. Nem volt dolgom más robot fűnyíróval, de én nem találok semmi kivetni valót a minőségben. Inkább az ellenkezőjét mondanám.
-
válasz
Andras6800
üzenetére
nem tudom, hogy ennyivel több Mammotion-t adnak el és így több a hiba is, vagy tényleg reprezentatív a sok panasz
én a Navimow csoportban vagyok benne, ott nem szokott ilyen lenni (most direkt vissza kerestem) inkább olyanok, hogy hogyan kell ezt vagy azt beállítani a térkép kezelésben (az valóban macerás, és nem egyértelmű)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Gyártói videó is van róla azóta, hogy hova kell fújni a WD40-et, és jó lesz, kb. 1 perc az egész. A teljes szezonban vélhetően egyszer elegendő lesz megcsinálni.
Egyszer beleesett az árokba (mivel kicentizte hogy annak a szélén is végigmenjen), de azt gondolom, hogy ez így is elég meggyőző