- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
szőröscica #2954 üzenetére
Én társasházba GPS + SIM megoldást vennék mindenképpen. Pont a lopás miatt. Sajnos vannak akik csak akkor jönnek rá, hogy ha elviszi akkor nem fogja tudni használni ha már elvitte. Így legalább addig amíg nem áramtalanítja teljesen, meg lehet határozni merre vitte....
Nem beszélve, hogy a telepítés és az utólagos korrekció sokkal egyszerűbb, mint határolóvezetékkel. -
pomk
őstag
válasz
szőröscica #2954 üzenetére
Én személy szerint a Yuka Mini 800-ra szavazok. Bár más GPS-es típust nem próbáltam, de ezzel 99%-ban meg vagyok elégedve. Van egy csomó teszt videó YouTubeon, pl. a Tech2 videója is ha magyar nyelven szeretnél nézni. A telepítésre szvsz nem kell semmi szakértelem, kb. a terület határán körbe vezeted, megadod a No-Go zónákat neki (pl. egy fa, medence, stb.), beütemezed melyik nap melyik zónát nyírja és kb. ennyi.
Fel lehet venni 15 különböző zónát is akár, amelyekre külön ütemezést tudsz beállítani.
Hivatalos EU forgalmazó, vagy ha magyar kontakt kell akkor a luba.hu. Ők akár tudnak segíteni a "telepítésben" is. A fűnyíróhoz most ajándék garázs jár mindkét oldalon.Ha bármi kérdés merül fel, írd ide a fórumba, vagy van hivatalos Facebook csoport is. De ha gondolod, írj privátban és szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged