Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz Chal #2575 üzenetére

Mindenképpen megvenném.
    A füvön ahol seper két nagy diófa, egy nagy cseresznyefa, két kisebb körtefa, egy arany lepényfa és egy szilvafa van. Ez volt az első ősz és tél az elmúlt 9 évben hogy nem kellett levelet sepernem és most tavasszal lesz az első hogy sehol se lett a levéltől olyan rész ahol újra kell füvesíteni.
    Előtte rendszeresen órákat sepertem, lombfújóztam.
    Tehát igen megvenném újra. Sőt a következő levélszezont el sem tudom képzelni nélküle.
    Persze így is volt vele munka, mert minden reggel el kellett vinni az összes levelet amit előzőnap gyűjtött, mert az aznapi már nem fért volna oda és akkor az nap nkább nem dolgozik.
    Ráadásul nem tökéletes látszik hogy ez az első ilyen szerkezet. De mint írtam végre egész ősszel folyamatosan rendezett volt a fű mert minden nap sepert és nyírta a füvet. Volt amit aznap elhagyott levelet azt másnap összeszedte. Tehát mindig maradt egy kicsi, de rengeteget kellett neki összeszedni és összességében sikerült neki. Mondjuk nálam ez azért is nehezebb mert a kutya kísérgeti, meg körülötte megy, meg a Fűnyi elől össze szedi a diót. Így amikor be megy a Fűnyi elé a kutya, elég csak hogy elsétál előtte akkor kikerüli a Fűnyi nehogy neki menjen, így aznapra ott marad a levél.... Mondjuk szerintem ezt élvezi a kutya hogy őt kerülgeti, jó játék neki is. Nem unatkozik annyit a kutya így nem ás és rág annyit....

Új hozzászólás Aktív témák