Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Mindenképpen megvenném.
A füvön ahol seper két nagy diófa, egy nagy cseresznyefa, két kisebb körtefa, egy arany lepényfa és egy szilvafa van. Ez volt az első ősz és tél az elmúlt 9 évben hogy nem kellett levelet sepernem és most tavasszal lesz az első hogy sehol se lett a levéltől olyan rész ahol újra kell füvesíteni.
Előtte rendszeresen órákat sepertem, lombfújóztam.
Tehát igen megvenném újra. Sőt a következő levélszezont el sem tudom képzelni nélküle.
Persze így is volt vele munka, mert minden reggel el kellett vinni az összes levelet amit előzőnap gyűjtött, mert az aznapi már nem fért volna oda és akkor az nap nkább nem dolgozik.
Ráadásul nem tökéletes látszik hogy ez az első ilyen szerkezet. De mint írtam végre egész ősszel folyamatosan rendezett volt a fű mert minden nap sepert és nyírta a füvet. Volt amit aznap elhagyott levelet azt másnap összeszedte. Tehát mindig maradt egy kicsi, de rengeteget kellett neki összeszedni és összességében sikerült neki. Mondjuk nálam ez azért is nehezebb mert a kutya kísérgeti, meg körülötte megy, meg a Fűnyi elől össze szedi a diót. Így amikor be megy a Fűnyi elé a kutya, elég csak hogy elsétál előtte akkor kikerüli a Fűnyi nehogy neki menjen, így aznapra ott marad a levél.... Mondjuk szerintem ezt élvezi a kutya hogy őt kerülgeti, jó játék neki is. Nem unatkozik annyit a kutya így nem ás és rág annyit....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő