- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
MaCS_70 #2114 üzenetére
Bosch-t miért Parkside-re cserélted?
Ez azért jelentős visszalépés.
Parkside egy alap, jól működő robotfűnyíró egy egyszerű és jó elrendezésű kertbe könnyű tereppel.
Ha több kell akkor megfelelő technológiával felszerelt robot kell, ami jóval drágább...
A fényképek alapján a te kerted nem parkside kategória. -
Yellow73_a
tag
válasz
MaCS_70 #2114 üzenetére
Sajnálom, hogy neked nem jött be a Parkside robot.
Nekem ez az első robotfűnyíróm, és sok gondom eddig nem volt vele. Kétszer akadt el (persze amikor nem voltunk itthon), de ez a terepnek köszönhető, átmenet nélküli túl hirtelen emelkedő esetén elakadt az orra. Ezt a terepakadályt kiküszöböltem, azóta elakadás-gondom nem volt. De valóban nagyon érzékeny az akadályokra, az orr részén túl mélyen van a szoknyája. Talán szerencsésebb lenne, ha a nagy kerekek lennének az elején, a kicsik meg hátul, szerintem akkor kevésbé lenne érzékeny, illetve könnyebben mászna meg emelkedőket.
Ezen kívül kétszer volt olyan, hogy a beprogramozott időpontban nem indult el, nem tudom, miért.
Nekem tökéletesen hazamegy a dokkra, és az ajánlott 35 cm szegélytávolság is rendben van.
Mivel már a vásárláskor tudtam, hogy a kábel nincs spulnin és könnyen összeakad, így PET palackból és kartonpapírból pillanatok alatt összedobtam egy spulnit. De valóban kicsinyes dolog ezt kispórolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- SNUZA Hero MD légzésfigyelő
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Gombászkönyvek egyben
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest