Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Elnézést kérek, csak a HDMI verzót rosszul írtam, tehát 1.2-es HDMI van benne. (4K-hoz 1.4 kell)
Optikain sincs pillanatnyilag semmi, bár az utolsó napokban nem olvastam semmit ezzel kapcsolatban.
Egy biztos... ha a gyártó lebeszél a forgalmazásáról, illetve várakozásra kér, akkor szerintem nem egy kis gondról beszélünk.
Mindegy, hogy RK3188 vagy RK3288, ezeknek a gépeknek az ereje már rég elérte azt a szintet, hogy tökéletesen menjenek a FullHD filmek, ám nem ezen múlik.
Tehát visszatérve a lényegre, a gép sztereó jelet képes továbbítani, sem AC3 sem Dolby (süket a készülék minden kimeneten), a 24p-t pedig egyelőre felejtsd is el rajta.
Szerintem nincs az az őrült aki időt pazarolna egy félre tervezett készülékre, és teszi ezt úgy, hogy tudja, megkezdődött a PCB -k újratervezése...
Ezért sem nyitottunk nekik még témát, mert csúnyán meg fürdik vele aki most megveszi.
Ráadásul aki itthon ezt elkezdi forgalmazni, az rá is pacsál, mert a készülék dobozán fel vannak tüntetve, hogy a készüléknek mit kellene tudnia, és nem tudja....
Természetesen azért van remény, mert nem csak az alaplap verziók fognak változni karácsonyig, de vannak egyedileg tervezett készülékek is (Tronsmart), amiről pillanatnyilag nincs kézzel fogható információm. -
Lifeforce
őstag
Csak, hogy tisztán láss, és ne tévesszük meg az embereket...
Maga a GPU képes a 4K-ra, ám gyártás technologiai probléma miatt, 2.0-ás HDMI-vel szerelték.
A ma kapható készülékek nem, hogy 4K-t, de sem AC3-at, 5.1-et, Dolbyt, sem 3D-t nem tudnak! Ezért állítottam le az itthoni forgalmazást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Éjszakai műszak
- Hegesztés topic
- Dolce Gusto
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- OMEN GAMER PC Intel i7 10700 / 16GB DDR4 / RTX 2060 / 1TB nvme SSD
- Gamer PC - Ryzen 5 5500, RTX 2060 OC, 16gb RAM
- Asus X670 ProArt Creator Wi-Fi/AMD Ryzen 9 7950X/Be Quiet! Dark Power Pro 850W félkonfig eladó
- Gamer PC Ryzen 7 5700G/RTX3060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest