Új hozzászólás Aktív témák
-
jobesz
tag
Üdv!
Értem, és jó hogy vannak itt hozzád hasonlóan jól tájékozott emberek ,akik a hozzám hasonló felhasználókat eligazítják, de sokaknak azért szerintem elegendő egy 32" os tv és max fullhd felbontással is.
Szerintem a sebesség még mindíg fontosabb szempont az android box ok esetében, mert a böngészés nem zökkenőmentes még.
Sajnos nem értek a Hdmi 2.0 szabványhoz, és a 4k val sem sűrűn találkozok
Hdmi porton végülis mit nem ad ki? Sem dts, sem ac3 hangsávot?
veszteségmentes jeltovábbítás?
az optikai porton ezeket kiadja?
Csak azért kérdezem, mert a playstation 4 is azt hiszem hasonló gondokkal kűzd, és optikain ad le mindentnekem, és talán a hozzám hasonlóknak elég lenne ha az optikai kimenetét házimozi erősítőbe kötve lenne ac3,és dts, illetve a 24p lejátszás amit vagy erőből, vagy valamiféle frame időeltolással megoldana a vas
Szerintem előbb utóbb be fognak jönni ezek a box ok is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Plazma TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest