- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Elnézést kérek, csak a HDMI verzót rosszul írtam, tehát 1.2-es HDMI van benne. (4K-hoz 1.4 kell)
Optikain sincs pillanatnyilag semmi, bár az utolsó napokban nem olvastam semmit ezzel kapcsolatban.
Egy biztos... ha a gyártó lebeszél a forgalmazásáról, illetve várakozásra kér, akkor szerintem nem egy kis gondról beszélünk.
Mindegy, hogy RK3188 vagy RK3288, ezeknek a gépeknek az ereje már rég elérte azt a szintet, hogy tökéletesen menjenek a FullHD filmek, ám nem ezen múlik.
Tehát visszatérve a lényegre, a gép sztereó jelet képes továbbítani, sem AC3 sem Dolby (süket a készülék minden kimeneten), a 24p-t pedig egyelőre felejtsd is el rajta.
Szerintem nincs az az őrült aki időt pazarolna egy félre tervezett készülékre, és teszi ezt úgy, hogy tudja, megkezdődött a PCB -k újratervezése...
Ezért sem nyitottunk nekik még témát, mert csúnyán meg fürdik vele aki most megveszi.
Ráadásul aki itthon ezt elkezdi forgalmazni, az rá is pacsál, mert a készülék dobozán fel vannak tüntetve, hogy a készüléknek mit kellene tudnia, és nem tudja....
Természetesen azért van remény, mert nem csak az alaplap verziók fognak változni karácsonyig, de vannak egyedileg tervezett készülékek is (Tronsmart), amiről pillanatnyilag nincs kézzel fogható információm.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- További aktív témák...
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Custom Gaming PC
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest