Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

válasz jobesz #4 üzenetére

Elnézést kérek, csak a HDMI verzót rosszul írtam, tehát 1.2-es HDMI van benne. (4K-hoz 1.4 kell)
    Optikain sincs pillanatnyilag semmi, bár az utolsó napokban nem olvastam semmit ezzel kapcsolatban.
    Egy biztos... ha a gyártó lebeszél a forgalmazásáról, illetve várakozásra kér, akkor szerintem nem egy kis gondról beszélünk.
    Mindegy, hogy RK3188 vagy RK3288, ezeknek a gépeknek az ereje már rég elérte azt a szintet, hogy tökéletesen menjenek a FullHD filmek, ám nem ezen múlik.
    Tehát visszatérve a lényegre, a gép sztereó jelet képes továbbítani, sem AC3 sem Dolby (süket a készülék minden kimeneten), a 24p-t pedig egyelőre felejtsd is el rajta.
    Szerintem nincs az az őrült aki időt pazarolna egy félre tervezett készülékre, és teszi ezt úgy, hogy tudja, megkezdődött a PCB -k újratervezése...
    Ezért sem nyitottunk nekik még témát, mert csúnyán meg fürdik vele aki most megveszi.
    Ráadásul aki itthon ezt elkezdi forgalmazni, az rá is pacsál, mert a készülék dobozán fel vannak tüntetve, hogy a készüléknek mit kellene tudnia, és nem tudja....
    Természetesen azért van remény, mert nem csak az alaplap verziók fognak változni karácsonyig, de vannak egyedileg tervezett készülékek is (Tronsmart), amiről pillanatnyilag nincs kézzel fogható információm.

Új hozzászólás Aktív témák