- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Bocs a dupla postert! Most nézem, hogy elvileg nekem dx12 van fent(everest) a dxdiag szerint pedig dx11.1! Ez most tulajdonképpen mit jelent, melyik mond igazat? A videokartyam pedig elvileg csak dx10-et támogat (NV Gf GT120m)! Lehet attól rosszabb a kártya teljesítménye, hogy nem a megfelelő de van fent?
-
Diokhan
addikt
Ebben egyet értek. Bár soha nem volt AMD kártyám, a sok negatív vélemény miatt nem is lesz. Most is nvidia van a laposban, gt120m (nem nevet, tudom, hogy nem egy erőgép) , ezen viszonylag elfogadható szinten megy a tomb raider. (épp most értem ki a rádió torony tetejére). Igazából nagyon kíváncsi vagyok, milyen játékkal rukkolnak elő, sajnos más játékok folytatásos dolgai nem voltak túl meggyőzőek.
Ha elég jót olvasok róla, még az is lehet, hogy beruhazok egy jobb gépre miatta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- nVidia tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest