- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcdtv
tag
válasz
stickermajom #236 üzenetére
Konkrét típusukat nem írtam de keress meg privátban és mondok árakat. Csak fel kell szerelned és használni.
-
lcdtv
tag
válasz
stickermajom #233 üzenetére
Ami ér is valamit szerintem 120-130eHUF, gsm vezérléssel kb. +40eHUF. természetesen ez vezeték nélküli
-
lcdtv
tag
válasz
mrbarbrady #225 üzenetére
Szerintem ha ilyen kompaktba gondolkozol ergo minden egy egységben van akkor Visonic, vagy DSC Alexor, lehet még Jablotron is mindegyik megbízható és viszonylag könnyen programozható.
-
lcdtv
tag
válasz
mrbarbrady #216 üzenetére
nem kell ahhoz több százezer de ezeket a kínai vackokat én mellőzném...persze ez az én véleményem
-
lcdtv
tag
válasz
superTibcsi #221 üzenetére
Ha nincs nyitásérzékelő akkor egyet tennék, nem a fürdőbe ha nem az előtérbe.Így ha valaki bejön akkor az előtérbe meg lesz fogva. Párás helyeken gyorsabban tönkremegy az érzékelő. (persze azért évekig elmegy az ).
Kamrába igen én is tennék mert ott lesz az agy. -
lcdtv
tag
Nagyon régen mikor még az érzékelők érzékenyek voltak a fehér fényre és meleg levegő okozta függöny mozgásra akkor talán. Mostanában szerintem teljesen mindegy illetve ha ablak mellé teszed akkor ott a karnis ami zavaró lehet ha meg beljebb hozod akkor meg lesz jó nagy holttér. Szerintem mehet szembe a mostani érzékelők ki tudják szűrni ezeket a külső hatásokat.De ha mindenképpen közvetlen ablakvédelmet akarsz akkor ablakhoz tehető függönyérzékelők teljesen jól működnek akár kint is.
-
lcdtv
tag
válasz
superTibcsi #217 üzenetére
-
lcdtv
tag
Ez egy dupla optikás 2x dual érzékelős eszköz. ( tehát 4db érzékelő van ami figyel )
. A macska nem tud úgy belemenni hogy mind a négy érzékelő észrevegye. Most jutott eszembe hogy Német juhászkutyát sem vette észre egy műhelyben. Itt már teljesen le lett butítva az érzékelő de az embert azért meglátta. Persze ne kússzál a földön mert akkor téged sem vesz észre.
-
lcdtv
tag
Paradox DG75 jó lehet. Én tettem lépcső feljárő fölé ahol a macska jött-ment. Ennek már 2 éve..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest