- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megéri az árát? - Reolink Altas PT Ultra
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
válasz
kisninja #738 üzenetére
Sziasztok,
Megjött az akku, beépítettem, azonnal eltűnt a hibajelzés az akkuval kapcsolatban.
A doboz ajtajának a kapcsolója viszont nem volt egyszerű eset, egy kis meghajlított fémlemezre van szerelve és a lemezt semmi sem rögzti, egyszerűen a doboz mögé van szorítva egy kis darabja és annyi... Ennek következményeként a kacsolót tartó lemez kb. 2-3 cm-t el tud mozdulni és így már nem tudja megnyomni az ajtó a kapcsolót.Egy másik lemezt hajlítottam és stabilizáltam a kapcsolót tartó lemezt így megoldódott a nyitott KP zóna probléma is.
Azt kell mondjam, nem igazán voltam vidám a plafon alatt a 1,5 x1,5 m -es mosókonyhában a létrán egyensúlyozva 15 féle csavart belepróbálni a dobozon talált egyetlen lyukba, mert nem mertem fúrni a házban lévő nyák miatt, nehogy fémforgács maradjon a dobozban...
Mindegy, kész van és működik. Még egyszer köszönöm a segítséget!
-
Rider74
tag
Nem igazán tudom mit nevezel kikódolásnak.
Amikor kinyitottam a központ ajtaját, bekapcsolt a riasztó, beütöttem a vezér jelszót és elhallgatott.
Miután konstatáltam, hogy nem jó a cserére szánt akku, visszaszereltem mindent.
Becsuktam a dobozt, de azóta nyitottnak jelzi a KP kört, ami gondolom a központ lehet.
Az előbb hibának írtam ezt is tévesen.
A hiba az akkura vonatkozó jelzés.
És egyszerűen kiírja, hogy nyitott a KP zóna. Talán így pontosabb. -
Rider74
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy kb. 5 éve telepített Paradox SP5500 központi egységgel szerelt rendszerrel kapcsolatban. Sajnos a tegnapi napon hibakódot írt ki a K32LX LCD tasztatúra : "Az akku gyenge"
Utánaolvastam kicsit és mivel vasárnap volt, ezért jobb híján, lemondtam a kivonuló szolgálatot és kinyitottam a központi egység dobozát. Abban reménykedve hogy az itthon lévő szünetmentesek egyik akkuja jó lesz átmeneti megoldásként... De tévedtem, mert a gyártók gondosan ügyelnek, hogy a sima 12V / 7 Ah akkuk bár minden paraméterükben megegyezőek, de a saruméreteik azért nem legyenek egyformák...
Mindegy, legalább megnéztem, hogy F1 sarus akku kell és megrendeltem. Reményeim szerint holnap megérkezik. Azonban a központi egység dobozának kinyitása után egy újabb hibakód is megjelent a kijelzőn: "A KP zóna nyitott"
Kérdésem:
Lehet, hogy a doboz ( remélem így hívják) tamper kapcsolója nem érzékeli a becsukott állapotot?
Vagy a doboz kinyitását szabotázsnak érzékelte és valahogyan ki kellene törölnöm a KP zóna nyitott állapotát?Előre is köszi, ha valaki tudja a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest