- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
+néztem! Ezekből egyik sem állítható, ki van szűrkítve!
Vagy a beállítások nagy része (1-2 kivétellel szinte mindegyik) csak nekem van letiltva? Ez az én büntetésem, vagy tényleg nem értem!
De lehet vita miatt is! Nekem be van ígérve, h az első problémánál ki vagyok rúgva! Úgyhogy ennek fényében én inkább be is fejeztem, nem akarok kockáztatni ( ennél is többet)!
-
Syrius XIX
addikt
A Csepel: Dupla kuplung felváltásnál. Duplakuplung a kettő között gázfröccsel visszaváltásnál! Igen, van fogalmam róla! Itt automata váltó van, miről beszélünk, gázfröccs, hol, mikor?
A fékezést + már leírtam! Az autó ugyanolyan ütemben lassul akkor is, ha nem fékezek, csak elengedem a gázt, mintha fékezek is!
Innentől nincs is értelme fékezni, mert nincs jelentősége! Az + csak ráadás, h 1 autó mondjuk 200-ról 400 m. alatt áll meg? Dehát ez nem tehervonat!
Elfogadom, hogy szimulátor, ez rendben is van! (Sajnos arra még nem sikerült rájönnöm, mit akar szimulálni, mert ha az autók így viselkednének, az emberek nemhogy autót nem vennének, utak sem lennének!)De nem vitatkozni akarok, mert ki leszek tiltva! 11111111!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest