Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Dragbajnok #4999 üzenetére

privbe megy majd hamarosan minden.
    Az alap kasztni és a felfüggesztés van terítéken...egy turbós engine és hozzávaló gears kell majd...de a jelenlegi is megteszi, úgy is a hang a lényeg...ez a kettő fixálva lesz az összes kistengelytávú FWD-nél, csak végáttételt lehet változtatni majd mint a mostaniban (majd látod), hogy a turbó töltését egyszerűen (és hihetően lehessen hozzá állítani), a nagyobb tengelytávúak magasabb turbónyomással mennek majd...de egyenlőre a Focus-Golf-Honda Civic TypeR és a Peugeot 308-s van munka alatt.
    ....viszont kellene ez a hang:
    [link]

...ha más nem lesz megveszem hogy a fene enné :D
    ...a jelenlegi is jó turbó hang (inside, mert az outside az elég ramaty), de közelébe nem ér ennek.
    Eddig amiket néztem mindenhol jól vizsgázik a futómű, de még lehet kicsit jobban lobogtatni...jelenleg azért ilyen mert ezek az autók csak a kart jellegű pályákon lesznek némi előnyben pl:(te jó ég ezt 4 éve hegesztettem :D )
    A Monza tipusú, F1 tipusú pályákon hátrányban lesznek...
    Ezért háromkerekeznek (bár szvsz az összes FWD kell hogy háromkerekezzen, lévén náluk a hátsó keményebb az alulkormányozottság ellen, míg az RWD-nek a hátsó puhább a hajtott kerekek tapadása miatt..
    Szal jön majd a priv, kb. estére, mert most bebonyolódtam nőileg :(

Új hozzászólás Aktív témák