Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
00roli00
üzenetére
Már a Mátrix rendezésére is felkértek, de lemondtam, mert ilyen babérokra nem török, meg anyukám azt mondta, hogy egy tizenéves gyereknek ez túl nagy teher suli mellett
Amúgy meg az azért került oda az a logo, mert amikor elkezdtem affter effectset használni a macaui videónál, ez volt az első tutorial amit kipróbáltam, és annyira megtetszett, hogy muszáj volt belerakni 
dugojancsi: nem gond, én feltöltöttem, aztán amikor már láttam mennyi ideig akar konvertálni, sejtettem, hogy ajajj itt baj lesz. Aztán amikor megláttam a végeredményt, rögtön a delete gombra ugrott a kezem, hogy így nem
Még ha realtime betöltené, akkor azt mondom, de gyorsabban lejön zipelve felrakva normális minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy meg az azért került oda az a logo, mert amikor elkezdtem affter effectset használni a macaui videónál, ez volt az első tutorial amit kipróbáltam, és annyira megtetszett, hogy muszáj volt belerakni 
Még ha realtime betöltené, akkor azt mondom, de gyorsabban lejön zipelve felrakva normális minőségben.