Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
00roli00 #4410 üzenetére
Hát már te is kezded.
(#4411) Ted-Mosby
Ok akkor én vagyok a hibás és nem az autó.
Azt megnéznéd vagy rá s vághatod, hogy az tényleg úgy van ahogy fentebb írtam hogy minden pályára ugyanazt a beállítást kínálja fel?Tudom hogy te ügyes vagy ezért lettem a csapattársad.
(#4412) N€T0X|N
Sajna ma sem mentem egy árva kört sem és a futamra sem tudtam menni, de mostantól nem piszkálok semmit a verdán aztán kiderül.
(#4413) Ted-Mosby
Új módban a biztonsági autó, sofőrje leszek.
(#4415) JJános
Az ha jól tudom akkor olyasmi (lehet hogy az elődje) mint a Force Ex-em csak nincs rajta annyi programozható gomb ha egyáltalán van rajta. Anno mikor kerestem az enyémet akkor jókat olvastam róla, de gondolom ki kell fogni mert már nem mai darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest