Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KaraDani #3936 üzenetére

Lenne időm bepróbálnám...de ebédre leszek elcsalva (két helyre is 'sszus :D )
    Az a gáz, mármint beállításilag, hogy a Bmw-nél full fel kell venni a hátsó merevítést, hogy viszonylag jól forduljon a gyors nagy sebességű kanyarokban...ennek több oka is van,..alapból azért ilyen mert nagy a gázos diffi zárása, ezért alulkkormányzott...de ha nyitok rajta akkor instabil a huplikon a kigyors és többet vesztek vele mintha gázelvéttel bebólintom a gyors kanyarban aztán overpower-l szűkíteni próbálok :D
    Szal alulkormányzott a gyors kanyarban, ezért fel kell venni az anti roll-t hátul, ...és azt kell felvenni, mert ha a rugóval játszok rosszabb, ha lengéscsillapítókkal keménykedem megint rosszabb...az elejét meg nem nagyon érdemes puhítani, mert akkor bebólogat mindenhova és pláne csak a baj van a huplikon kigyorson.
    Szal merevítem a hátulját...még ez adja a legsemlegesebb segítséget, és így el lehet fordulni az első kanyarban gázon, csak jól el kell találni az ívet...ami nekem nem sikerült a gyors körben :D
    akkor kb. 234km/h-val fordul...ha elvezem a gázt akkor 222-224km/h, ha odaverem akkor kb szintén...attól függ mennyire verem oldalba.
    Ehhez próbálgattam tegnap a kormányszöget...de nem találtam jó megoldást még.
    Nem is nagyon erőltetem, mert ez nem Bmw pálya, tisztán látszik rajta...a csiki-csukit meg lehet játszani úgy hogy a hátulját kormányzom gázzal, de vannak olyan pályaszakaszok ahol nagyon lassan oldja meg a feladatot...és ha türelmetlenkedem akkor ziher óriási kormánytekergetés lesz belőle :D

A váltó is gond, konkrétan egy olyan hely van ahol muszáj magasabb fokozatban fordulni...még ha lomha is mint karosszék, mert ha visszaváltók olyat torpan mintha dizel lenne...onnan már kitolja magát és jó...és nem jelent sokat, talán két tizedet a két megoldása a pályarésznek különbségben, de olyan érzése van az embernek mintha Skoda 120-l fordulna...
    szerk:Mindegy szeretjük a Bmw-t, nem bántjuk nyelünk nagyokat és előre a végtelenbe (...és tovább) :)

Új hozzászólás Aktív témák