Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
KaraDani #2904 üzenetére
Kipróbáltam a Hondát a Seatot meg a Lacettit. A hondával meg a Seattal mentem ringen kb. 10-10 kört. Reprezentatív teszt nem lett belőle, teljesen máshogy viselkednek, mint a Cruze, sokkal kezesebbek, szebben kell vezetni őket, a rájuk húzott Cruzeos setupommal abszolút nem tudtam velük gyors lenni, mindkettővel 2:00.5 körüli időt sikerült menni. Teljesen más setup kellene nekem alájuk, meg meg kellene szokni, ennek így kb. semmi értelme nem volt. A lacettire teljesen jónak éreztem a Cruzeos setupot, tök ugyanolyannak tűnt, két kört mentem vele egy 1:59.2-t meg egy 1:58.7-et, simán van még benne.
Viszont hangra és kinézetre még mindig a Honda a király
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Laptop alkatrészek
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpársportok
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest