Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Projektor topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Javaslat:
a szerver replay-ból, mindenki kiválassza azt a kört, amivel nevezni kíván, és "leadja".Azt se tudom, az hol van, mit nézek, mit keresek, soroljam? De szerintem ez is csak az én problémám!
11111111, majd csak lesz valahogy!
Legfeljebb a hasamra ütök oszt annyi!Vagy ha így nem működik, legfeljebb ibdulok uccsó helyről (úgyis megelőz mindenki)!

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én gyorstekeréssel nézem vissza a replayeket, és csak akkor lassítok bele, ha kérdéses szituba futok.

Megcsinálhatjuk úgy is, hogy visszajátszás alapján mindenki visszanézi a sajátját, és nevez - pontosan megjelölve, hogy a visszajátszásban hányadik körével (és milyen idővel) nevez. És akkor mi könnyen megtaláljuk, és csak azt az egyet kell megnéznünk, hogy valóban szabályos-e. Aztán ezek alapján kihirdetjük a rajtsorrendet.
Fontos, hogy mindenki kizárólag a szerver replayt nézze meg, mert csak az számít. A szabályok alapján egyértelmű lesz, hogy mit fogadunk el, és mit nem.Szóval ez így tényleg jó lenne, egyetértek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
11111111, majd csak lesz valahogy!
Legfeljebb a hasamra ütök oszt annyi!