Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #103 üzenetére
Rendben van, értem én, hogy le kell szedjem a V2-t.
Beállításimat ki kell mentsem, mert nincs kedvem papírra kiírni az összes paramétert aztán egyesével vissza állítani a V2-ben.
Oldalra nézés kérdésem megoldódott, mert magamtól rájöttem, hogy külső nézetnél nincs erre lehetőség.
Belső vagyis pontosabban " TV-s Pilota füléke" nézet alatt működik.
Noha nem is úgy, mint a Grid-ben (90 fokban), de már ez a 45 fok is valami.Replay-es opciót nem találom.
Hol keressem? -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #99 üzenetére
Köszi, ránézek idővel.
Egyelőre még mindig a verda irányíthatóságával küzdők.Remélem az esti multiban talizunk, minél többen.
Mondjuk kérdés, hogy mi van most a készülő csomaggal és a már telepített csomagok közt, mert én ma tuti nem fogom feltenni az újat, ha Ted időben el is készül vele.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #94 üzenetére
Tudtam, hogy mi van a zászló alatt, direkt nem klikkeltem rá.
Ma pótoltam.Hol van a Replay opció?
Akár a több körös, teljes futamot is vissza lehet nézni? -
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #88 üzenetére
Nem gond!
Egy-két nap alatt úgysem lehet összerakni egy teljesen új formációt!Szerintem, nekem elegendő lenne, ha megadnád a + pályák és autók elérhetőségi linkjét.
Nem telepíteném újra az egészet a változtatások miatt.Más:
Csak nekem tűnnek túl nagy méretűnek az autók a pályához viszonyítva?
Pl.: Monza-ban szinte bármelyik útszakaszon akár 3 autónak is el kellene férnie, de ahogy most nézem jó ha 2 elfér anélkül, hogy összeérnének.Valakinek sikerült beállítania az oldalra nézést ?
, mert én akárhol próbáltam csak hátrafelé tudok nézni. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #74 üzenetére
Szépen megforgattak.
-
zodo
nagyúr
Beállítási segédleteket hagyjuk még szerintem, mert ezzel még ráérünk. (talán)
Elsőként az lenne jó, ha akinek kedve van ezzel a játékkal játszani az fel tudja tenni és a multi rész tesztelése. Szerverhez való csatlakozásra gondolok.
Mindenki menjen úgy és ahogy tud az egyedi segítség beállításaival.Én még egy AI-val sem találkoztam.
Tényleg nem, mert először a kormány és auto megfelelő beállítására gyúrok.
Gumihőfokok, stb mellett, mert ez sem árt, ha majd később hosszabb futamokat is szeretnénk futni.
Szóval egy mért köröm sincs eddig., de melyik pályán?
-
zodo
nagyúr
Most én is így megyek, minden kikapcsolva, mert így a kihívás.
Viccet félre téve, tényleg.Billentyűzettel anno próbáltam az F1-et, de nagyon gáz.
Ehhez hozzátartózik, hogy ebben a játékban nagyon sok múlik az autó beállításától.
Emiatt került sor az uninstallra, mert feladtam a szerteágazó beállítások megtalálását.Mindenképp javallott egy kontroller vagy jobb esetben egy kormány beszerzése, mert ez nem a Grid.
Zyl
Opera böngészőt használok és annak a beépített letöltő kliensét használom.
Tiedben, nincs ilyen? -
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #58 üzenetére
Nálam most is lejött.Fél óránként egyszer lehet próbálkozni a letöltéssel, ha nem vagy regisztrálva az adott oldalra, de gondol ezt tudtad.
-
zodo
nagyúr
F1-es topik versenyzői a lentiek használatát favorizálják, ha jól tudom.
Automata Kuplung
Kipörgésgátló
BlokkolásgátlóTovábbiak szabadon választottak:
Sebesség váltás
Box utca segítség (ez amúgy is béna, érdemes kikapcsolni)Összes többi: Ki
Irányítási segítség
Helyes irány
Fékrásegítés
Stabilitási segédlet
Irányba fordításEdzésen és a Versenyen, pedig a Be és Ki a Sebezhetetlenség.
Zyl
Akkor telepítsd fel ahogy szokás egy szoftvert, next, next, next.
Nincs benne semmi amire ügyelni kellene csak a telepítés helyét ad meg, ha máshová szeretnéd tenni, mint amit felkínál a játék telepítője.Ha ez megvan akkor Dzsaver 45. hsz.-ben lévő 2 hivatkozás alatt található fájlt is szed le.
Elsőben lesz 2 mappa + 2 fájl a kicsomagolás után.
Mind a 4-et húzd át a játék főkönyvtárába és írd felül a régi fájlokat vagy fésüld össze, ha így érthetőbb.
Második linken lévőt, pedig színén húzd át a játék főkönyvtárába és irány az aszfalt.Ne felejtsd el először a "Config.exe"-t indítani a játék főkönyvtárában, hogy az alap beállításokat meg tud adni!
-
zodo
nagyúr
Ok. Köszi.
Akkor ezek, mind egy kategóriát képviselnek és bármelyiket is tesztelhetem, mert mind jó egy esetleges későbbi multi rajzáshoz.Ha netán sokan lennénk, előbb vagy utóbb akkor csapatokat és csapattársakat is lehet választani.
Úgy értem, Ted szavaiból azt vettem ki, hogy személyre szabható a játékban akár az autó festése, felíratok, stb. és akkor az igen komoly lenne.Nekem elsőre a Grid-es Lacetti igen nehezen mozgott a pályán az alapbeállításokkal.
Egy jó kanyarvételem sem volt.
Persze, tudom ez teljesen más fizikájú játék. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #45 üzenetére
Így már értem, köszi.
Ezek nélkül nem is megy az online party?
Anno az F1-es kiadásnál nekem nem kellett semmi extrát feltennem, hogy online tudjak játszani a Ph-s tagokkal.
Szerk: Este benézek ide addig a beállításokkal küzdők.
-
zodo
nagyúr
Na feltettem (a bővített verziót) és most kezdem tanulmányozni a Beállítási segédletet.
Milyen verdával is lehet, majd jönni?
Dzsaver
Mit is másolgatsz a főkönyvtárba?
(lemaradtam valamiről?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dune: Awakening
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Bluetooth hangszórók
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest