Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Autófestésem biztosan változni fog a bajnokira (pl a prohardver feliratok le fognak kerülni róla) - ha sikerül öszehozni - de örülök, hogy vannak akiknek még tetszik rajtam kívül.
Telhetetlen vagyok, így valami nagyon állatot szeretnék összehozni, de még csak most ismerkedem a photoshoppal - annak ellenére, hogy tavaly ilyenkor vettük meg, de hát mondjuk az is igaz, hogy nem én használom... én csak egy rencergizda vagyok.Én biztosan maradok a Lacettinél, tegnap dyno segítségével sikerült rajta állítani annyit, hogy kezelhetőbb (kevésbé orrtúrós a gyors kanyarokban) lett a gép, illetve a kézi váltóval is kísérleteztem - nagyon másképp (jobban) lehet vele menni. Egy autót akarok megismerni, így ha már úgyis ezzel mentem eddig, akkor marad - bár kellően megutáltam a GRID-ben, de a BMW-t nem bírom betörni, pedig szívem szerint azzal mennék.
Remélem ma többen is kijönnek majd gurizni egy kicsit, a hétvége elég lapos volt.
-
dzsavermadar
senior tag
Persze, hogy igazatok van,
azért is írtam, hogy még messze van a "végleges" beállításoktól az autóm.
Sőt nem is lehet véglegesről beszélni, hiszen minden pálya külön beállítást igényel, és gondolom autónként is van különbség. De ez már csak profi szinten lévőknek nem okoz gondot.(mondjuk Sziszifeca). Piff-puff és megvan a testreszabás.
Nálam meg az is baj, hogy a valósághoz közeli érzést keresek minden autós játékban.
A Gridben is azokat a kocsikat szeretem, amelyek a legközelebb állnak a valósághoz.
Majd állítgatok, és meglátom az eredményt, bármi lesz is.
De ennek köze sincs ahhoz, hogy imádok veletek gurulni, akár itt, akár a Gridben.
Mindegy mire jutok, azért a legfontosabb a részvételem.Ted
Megnéztem a videódat, te már tudtad ott tolni a gázt, ahol én még nem,
csak szerettem volna.
Szépen mentél, ahogy kell.Grat! -
Igen, az alfa nehezen kezelhető, de megy mint a barom. Egyenesben otthagytam vele a Hondát és a Cruze-t is.
Egyébként akinek van hamachija (a tegnap beállítottak sazerint), azt kérem tesztelje az 5.123.182.15 -ös szervert!
Elméletileg nincs lag (ezt kéne tesztelni). Most minden pálya be van állítva, és pörgeti körbe-körbe. Kis időre itt kell hagynom, aki tud kérem jöjjön fel, és nézze meg. Nem túl erős gépen állítottam be, meg akarom nézni, hogy egyáltalán elbírja-e a terhelést. Meg úgy általában tesztelni-tesztelni-tesztelni. Előbb vagy utóbb jó lesz ez. -
-
Az én kétmagos 2.9-es c2d-m nem volt elég. Pontosabban bőven elég, csak ha én is játszani akarok...
Majd ma megnézem hogyan használja a magokat a játék. Ha a szervernek és a játéknak is elég 1-1, akkor beállítom külön affinitásra őket, hátha.
Melóhely: rendszergazda vagyok, szóval azt telepítek, amit akarok, és leszarom ki mit gondol arról, hogy játék fut a szerveren este, amikor már egyébként senki nem használja. -
zodo
nagyúr
Sokadjára sikerült elérnem a Multi direkt linkjét, de itt közzé teszem: Multi Link
Szerk:
Nálam is ez volt, de csak frissítettem a oldalt és egyszer csak oda került a multi link is .
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő