Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Helló!
Hardwireden olvastam, hogy elkezdődött ennek a játéknak a multi tesztje.
Innen lehet lehúzni, csak 70MB.
Bővebben: link
Szerintem nagyon szép(szvsz szebb mint a FIA GTR), az endzsimje ugyanannak tűnik mint a FIA GT Raceré (asszem vmeik EA-s F1 játék endzsimje ez) szóval segítségek nélkül marha nehéz vele menni (nekem legalábbis) főleg, hogy nincs most kormányom és joyyal próbálom terelgetni a kicsikocsit.
Naszóval keresni nem lehet most sajnos internetes játékokat, de talán IP alapján lehet csatlakozni egymáshoz, úgyhogy ha valakinek megtetszik, lehetne közösen gyakorolni, versenyezni, úgyhogy gyertek sokan! Engem úgyse nehéz lenyomni, többet vagyok a füvön mint az aszfalton.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest