- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- MILC felhasználók szakmai topikja
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A téma érdektelensége miatt nem írok új hozzászólást, csak bevágom, amit az SG-n írtam.
''Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
Ez...ez...ez nagyon jó!!!
A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állítiKopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból
Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak.''
Még esetleg annyit, hogy aki még nem tette meg, próbálja ki, megéri! -
illusiON
őstag
a teljes mikor jelenik meg?
-
Tottu
senior tag
válasz
Zordkaszás #10 üzenetére
már nem vagyok fent de még ma lehet felmegyek
-
Tottu
senior tag
válasz
Zordkaszás #8 üzenetére
hát magyar servert nem találtam, de gyere az AA végződésű serverre.(Ahoz megjelenjen a server lista kell a patch: Bővebben: link
Most nem vagyok fent, de 5 perc mulva fent leszek + egyik haverom. -
Tottu
senior tag
Senki?
-
Tottu
senior tag
Vkinek nincs kedve multiban játszani?
-
illusiON
őstag
uhh de gáz, nyitottam róla még1 topciot
nah: nekem nagyon bejöna game, tetszetős, sztem király leszha megjelenik
-
Superman
nagyúr
Fiktívek mert nincs licensz, a kocsik is azok mind. Az engine újabb, mint a GTR esetében, aza nascar Thunder 2004 motorjára épül, pontosabban ahhoz sem sok köze van már annyira át lett írva.
-
pisti
őstag
Helló!
Hardwireden olvastam, hogy elkezdődött ennek a játéknak a multi tesztje.
Innen lehet lehúzni, csak 70MB.
Bővebben: link
Szerintem nagyon szép(szvsz szebb mint a FIA GTR), az endzsimje ugyanannak tűnik mint a FIA GT Raceré (asszem vmeik EA-s F1 játék endzsimje ez) szóval segítségek nélkül marha nehéz vele menni (nekem legalábbis) főleg, hogy nincs most kormányom és joyyal próbálom terelgetni a kicsikocsit.
Naszóval keresni nem lehet most sajnos internetes játékokat, de talán IP alapján lehet csatlakozni egymáshoz, úgyhogy ha valakinek megtetszik, lehetne közösen gyakorolni, versenyezni, úgyhogy gyertek sokan! Engem úgyse nehéz lenyomni, többet vagyok a füvön mint az aszfalton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest