- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz
cappa72 #6819 üzenetére
A gáz tekintetében az MVM a szolgáltatónk, de a gázmérőt is az Eon embere olvassa le, együtt az elektromos mérőkkel. Korábban is így volt, amikor még a gáz is az Eon-hoz tartozott.
Feltételezem a rezsicsökkentéssel összefüggő új szabályok miatti változásra utaltál a nyári leolvasásra. Nálunk se volt nyáron évközi leolvasás.
Nem régen azt hallottam, hogy azoknál akik valamilyen kedvezményt igényeltek és kaptak a gázfogyasztás kapcsán (nagycsaládos, családi lakóközösség, ...) azoknál elképzelhető, hogy az éves leolvasásnál esetleg ellenőrzik a jogosultság meglétét. Helyszíni szemle? Hm...?
Nem tudom. A mi családunkban is van érintettség (a házban két teljesen önálló lakás van), ezért arra is gondoltam, ha úgy is jönnek, akkor nem keverek bele azzal, hogy külön is bediktálom. Enélkül is 2-3 havonta levelezni kellett a szolgáltatóval, mert a valóságtól nagyon elrugaszkodott becsült fogyasztások alapján jöttek a számlák. Persze az mindenképp pozitívum, hogy mindig -írásban és telefonon is- segítőkész ügyintézést kaptam, és sikerült korrekten rendezni a differenciákat. (Hallani nagyon negatív beszámolókat is a témában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest